Jautienos steikas su grybais ir sviestu
Vakarienė su krauju. Tikras vakaro ritualas.
Bulvytės su sviestu
♥︎ Pirmiausia – bulvės. Išvirtos su lupenomis, tada apkepintos svieste. Kol išorė tampa traški, o vidus – švelnus. Skonis, primenantis, kaip gera sulėtinti tempą.
Rudinti grybai
♥︎ Paprastai: švarūs rudieji pievagrybiai (naudojam grybus pagal sezoną) ir sviestas. Be jokių triukų – tiesiog skrudinti, kol pradeda karamelizuotis ir pasklinda gilus, miško kvapas.
Jautienos steikas
♥︎ Į įkaitintą keptuvę – sviestas, česnakas ir rozmarinas. Kai viskas pradeda šnypšti – metas steikui. Kepame, kol kraštai apskrunda, o vidus lieka toks, kokį mėgstate. Rozmarinas ir česnakas švelniai įsigeria į sviestą. Kvapas kalba pats už save.
Soviki čimičiuri (neprivaloma, bet verta)
♥︎ Pabaigoje – šviežias, žalias, su rūgštele. Skanaus!
Skanaus ♥︎