Jautienos steikas su grybais ir sviestu

Bir 19, 2025 | Receptai

Jautienos steikas su grybais ir sviestu

Vakarienė su krauju. Tikras vakaro ritualas.

Jautienos steikas 

Bulvytės su sviestu 

♥︎ Pirmiausia – bulvės. Išvirtos su lupenomis, tada apkepintos svieste. Kol išorė tampa traški, o vidus – švelnus. Skonis, primenantis, kaip gera sulėtinti tempą.  

 

Rudinti grybai

♥︎ Paprastai: švarūs rudieji pievagrybiai (naudojam grybus pagal sezoną) ir sviestas. Be jokių triukų – tiesiog skrudinti, kol pradeda karamelizuotis ir pasklinda gilus, miško kvapas.  

 

Jautienos steikas

♥︎ Į įkaitintą keptuvę – sviestas, česnakas ir rozmarinas. Kai viskas pradeda šnypšti – metas steikui. Kepame, kol kraštai apskrunda, o vidus lieka toks, kokį mėgstate. Rozmarinas ir česnakas švelniai įsigeria į sviestą. Kvapas kalba pats už save.  

 

Soviki čimičiuri (neprivaloma, bet verta)

♥︎ Pabaigoje – šviežias, žalias, su rūgštele. Skanaus! 

Skanaus ♥︎

  • 987507170 261374

    Keraminis puodelis LIETUS | ø 8.5 cm, H: 10 cm, 350 ml

    5,99 
    Greita peržiūra
  • 987507598 987507600

    Keraminis puodelis GIEDROS JŪRA | ø 9 cm, H: 10 cm, 400 ml

    5,99 
    Greita peržiūra
  • 261432

    Keraminis dubenėlis PŪGA | ø 22 cm, H: 6 cm

    6,99 
    Greita peržiūra
Iki nemokamo pristatymo trūksta 50,00 
Mano krepšelis
Iki nemokamo pristatymo trūksta 50,00 
Jūsų krepšelis tuščias.

Atrodo, kad dar nepasirinkote.